EL RATONCITO Y LA LUNA- Cia. Omar Álvarez

III Calendureta (Festival Iberoamericà de titelles, objectes i visual) Des de Buenos Aires, (l’Argentina) ens acompanya la companyia Omar Álvarez, creada en 1987 pels germans Claudio i Omar, una companyia que treballa fermament compromesa en el desenvolupament de l’Art dels Titelles de l’Argentina.
Procurant el més alt nivell estètic, els seus espectacles han merescut el reconeixement del públic, el mitjà ,i la crítica especialitzada, rebent més de trenta premis i guardons nacionals i internacionals.

El Ratoncito i la Lluna, és una història d’amor comptada amb humor i satisfeta de marxes i contratemps, d’avanços i retrocessos, de somnis i desitjos que semblen inassolibles, més encara si tenim en compte que el protagonista d’esta obra és un simpàtic ratoncito anomenat Gualdo, qui es desviu per conéixer personalment a la seua eterna enamorada, la Lluna.

Gualdo, haurà de passar mil i una aventures per a resoldre les dificultats i contratemps que sorgisquen al llarg del viatge, i a més haurà de bregar amb els seus veïns, una parella de rates tossudes i malhumorades i un gat feroç, i així poder arribar a la seua estimada.

Espectacle disponible en castellà.

Vídeo promocional: https://www.youtube.com/watch?v=r8aqohuwvni&t=1s

5 i 12 de maig de 2025 – 10:00h i 12:00h

Infantil i Primària (de 3 a 9 anys)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *