Resum de la temporada 2023/2024

🧡💛💚💙 Que contentes estem del resultat del que ha sigut aquesta temporada 2023/2024 de la nostra programació “TITELLES EN FAMÍLIA”
I així, tirant la vista arrere i veient aquest resum ens adonem de la programació tan meravellosa, tan variada i en la qual comptem amb les millors companyies de teatre de titelles a nivell nacional.
Moltes gràcies a tot el públic que ens heu acompanyat cada cap de setmana, a les famílies d’Elx, i a totes les altres que us desplaceu d’altres pobles i pedanies de voltant.
Gràcies a totes les companyies per l’enorme esforç que feu tant a nivell professional com personal per ser ací.
Estem molt agraïdes amb el resultat. I ja estem treballant en la pròxima temporada, per a seguir amb aquest nivell i així poder gaudir del teatre de titelles en Sala La Carreta.
Un bes i feliç estiu

LA NOSTRA SALA

“Sala La Carreta: Centre de Titelles i Marionetes” obri les seues portes en 1998 amb el ferm propòsit de convertir-se en un espai de producció, formació i exhibició del teatre de titelles i marionetes per al públic infantil, juvenil i familiar.

Durant aquestes 25 temporades hem desenvolupat una programació variada i de qualitat convertint la Sala en un referent del teatre per a xiquetes i xiquets a la nostra ciutat, creant dues campanyes diferenciades: EDUCATEATRE, Campanya de Teatre Escolar, i TITELLES EN FAMÍLIA, Campanya de Teatre Familiar.

El resultat d’aquestes 25 temporades ha sigut de 2.500 representacions, 250 espectacles nacionals i internacionals, centenars de centres escolars d’Elx i província, 210.000 espectadores i espectadors,… i molts, molts somriures.

A l’octubre de 2018 escometem una reforma integral de Sala La Carreta, eliminant barreres arquitectòniques amb la finalitat de possibilitar l’accés de persones amb mobilitat reduïda. 

Des de 2014 impartim a la Sala “Aula de Teatre” cursos de teatre per a alumnes i alumns des de Cicle d’Infantil fins a Cicle de Secundària, impartits per professionals de les arts escèniques. 

Hem creat una exposició permanent de Titelles i Marionetes, i nous espais sensorials.

Benvingudes i benvinguts a Sala La Carreta.