Resum de la temporada 2021/2022

Ací us mostrem una recopilació de totes les companyies i obres de teatre de titelles familiar i escolar que han passat per la nostra Sala aquesta temporada.

Un total de 174 representacions, 26 companyies nacionals i internacionals i 39 espectacles. Agrair a tots els centres escolars que heu assistit enguany a la nostra sala, a gaudir de: EDUCATEATRE i a totes les famílies que ens heu acompanyat durant el cap de setmana a: TITELLES EN FAMÍLIA.

Gràcies a totes les companyies i artistes que ens heu delectat amb el vostre art.
Sense vosaltres/as no hauria sigut possible!

LA NOSTRA SALA

“Sala La Carreta: Centre de Titelles i Marionetes” obri les seues portes en 1996 amb el ferm propòsit de convertir-se en un espai de producció, formació i exhibició del teatre de titelles i marionetes per al públic infantil, juvenil i familiar.

Durant aquestes 25 temporades hem desenvolupat una programació variada i de qualitat convertint la Sala en un referent del teatre per a xiquetes i xiquets a la nostra ciutat, creant dues campanyes diferenciades: EDUCATEATRE, Campanya de Teatre Escolar, i TITELLES EN FAMÍLIA, Campanya de Teatre Familiar.

El resultat d’aquestes 25 temporades ha sigut de 2.500 representacions, 250 espectacles nacionals i internacionals, centenars de centres escolars d’Elx i província, 210.000 espectadores i espectadors,… i molts, molts somriures.

A l’octubre de 2018 escometem una reforma integral de Sala La Carreta, eliminant barreres arquitectòniques amb la finalitat de possibilitar l’accés de persones amb mobilitat reduïda. 

Des de 2014 impartim a la Sala “Aula de Teatre” cursos de teatre per a alumnes i alumns des de Cicle d’Infantil fins a Cicle de Secundària, impartits per professionals de les arts escèniques. 

Hem creat una exposició permanent de Titelles i Marionetes, i nous espais sensorials.

Benvingudes i benvinguts a Sala La Carreta.

Programació 2022 amb ajuda del IVC