Des de Sala La Carreta us desitgem un feliç inici de curs i una volta a la normalitat que a poc a poc anem aconseguint.

Aquest curs, mes que mai, necessitem del vostre suport per a seguir avant amb la nostra programació EDUCATEATRE de Sala La Carreta.

Com sabreu, al mes de maig, ens vam veure obligats a suspendre tota la programació a causa de la falta de suport de l’Ajuntament d’Elx.

I encara que en data de hui (tres mesos després) seguim a l’espera d’una resposta (ajuda) de l’Ajuntament, confiem que amb la subvenció que disposaran per part de la Conselleria d’Educació, dirigida a restablir aquest tipus d’activitats culturals per a les escoles, finalment, d’una manera o una altra, podrem reiniciar la nostra activitat com ho hem fet aquests últims 20 anys.

Enguany necessitem de la vostra col·laboració mes que mai.

A continuació teniu la informació de tots els espectacles dels quals podreu gaudir amb el vostre alumnat durant aquest curs 2021/2022 en Sala La Carreta.

Ja podeu fer les vostres reserves a través de: educateatro@lacarretateatro.com o en el telèfon: 615116729

Moltes gràcies per la vostra atenció.
Próximo Evento
DOLPHIN I LA MAR DE PLÀSTIC – Cia. La Carreta Teatre
Del  17 al 20 de gener de 2022 - 10:00h i 12:00h

Aquesta és la història de Dolphin, bo en realitat és la història de Llibertat. A Llibertat el que més li agrada en el món és agafar la barca del seu avi i eixir a navegar, sentir la brisa marina, que li esguite l'espuma de les ones i perdre la seua mirada en l'horitzó blau.
En una de les seues escapades coneixerà a Dolphin, un personatge entranyable, juganer i divertit amb el qual estableix una bonica amistat.
Però un dia Dolphin no ve a jugar, alguna cosa ha ocorregut i està atrapat en el fons de la mar. Liber se submergeix per a ajudar al seu amic i es troba amb una realitat submarina que no podia imaginar.
Aconseguirà alliberar a Dolphin?, què farà Llibertat per a intentar canviar aquesta realitat?, com la podem ajudar?
Entre totes i tots buscarem respostes a aquestes i altres preguntes, i el final de la història l'haurem d'escriure junts. Ens acompanyes?
De 3 a 11 anys
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà i valencià.
LOS MUNDOS DE HERMOSINDA – Cía. Los Claveles
Del 27 al 28 de gener de 2022 - 10:00h i 12:00h

Espectacle infantil, coproduït pel Teatre Vila de Molina, amb la companyia Els Clavells, que porta per títol Els mons de Hermosinda, un preciós relat sobre la forma lliure de veure la vida.
Hermosinda no té amics, però la seua imaginació li porta per camins increïbles. La imaginació serà el seu instrument més poderós.
Hermosinda riu, gaudeix, salta, mira les estreles, escolta el vent, acaricia els núvols, Hermosinda és… feliç.
Un preciós relat sobre el respecte i la forma lliure de veure la vida, on aprendrem que l'important de les persones no és el seu aspecte físic, ni els seus gustos, ni la seua manera de pensar, sinó el respecte que demostren als altres.
De 3 a 5 anys
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà.
ADÉU PETER PAN – Cia. Festuc Teatre
3 i 4 de febrer de 2021 - 10:00h i 12:00h

Una història sensible i tendra en al qual el qual es plasma la realitat actual: el vincle entre xiquets/as i els seus avis. I a més, la manera en com els pares i mares gestionen aquestes noves relacions familiars. Màgica i divertida.

A María, una xiqueta amb molta imaginació, li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu iaio, amb el qual passa totes les vesprades jugant a ser PETER PAN.
Però una nit, els xiquets perduts s'emportaran a María de la seua habitació cap al País de Mai de la vida. I serà llavors quan les aventures les viurà en primera persona.
Els pirates, campaneta, els indis i tot l'imaginari que va escriure James Matthew Barrie passaran a formar part de la seua realitat.
De 1r a 4t de primària.
Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà i català
GUYI-GUYI – Cia. Periferia Teatre
9 i 10 de febrer de 2022 - 10:00h i 12:00h

Guyi-Guyi és un cocodril que, per un atzar de la naturalesa, naix en una família d'ànecs.
Guyi-Guyi viu feliç amb la seua família fins que un dia es perd i es troba amb un cocodril. Quan s'assabenta que els cocodrils mengen ànecs, el nostre protagonista passarà per diferents dificultats per a aconseguir ser ell mateix.
Guyi-Guyi és un espectacle que ha rebut nombrosos premis per la seua bellesa i sensibilitat, on a través del joc i l'humor busquem reflexionar sobre la por a la diferència y els prejudicis que llancem sobre allò que es comporta de manera diferent al que esperem.
De 3 a 5 anys
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà y valencià
EL PATITO FEO! – Cia. A la sombrita
17 i 18 de febrer de 2022 - 10:00h i 12:00h

Una proposta realitzada per una de les millors companyies de teatre d'ombres a nivell nacional, i on ressalten valors com la solidaritat i aborda temes com la integració. Màgica i divertida.
La versió d'aquest Aneguet lleig  ens conta la història d'un cigne que naix accidentalment en un niu equivocat.
Des del principi l'Aneguet "lleig" és rebutjat per la societat de la granja per la seua condició de diferent. És inacceptable per als altres per ser, simplement, diferent i es veu obligat a l'exili per la incomprensió, la crueltat de la ignorància i la maldat deliberada.
Però quasi sempre és pitjor romandre en el lloc que no ens correspon, que caminar perduts durant algun temps. Al final d'un llarg trajecte de penúries, però també d'aprenentatge, l'aneguet descobreix en veure's reflectit així mateix en l'aigua, que el també és un bell cigne.
Un final que ens obri cap a l'esperança que quasi sempre les diferències resulten beneficioses i creen un futur brillant. Així, des de la tècnica més artesanal i complexa, gaudirem d'aquesta història de superació personal, la del nostre simpàtic i ombrejat aneguet lleig.
De 3 a 5 anys
En Sala La Carreta
Espectáculo disponible en castellà
CUENTOS Y CANCIONCITAS DE GATOS, RATONES Y RATITAS – Cia. El Teatret
22 i 23 de Febrer 2022 - 10:00h i 12:00h

El ratolí Martín i la gateta Carlota, amb els seus coneguts contes i populars cançons, ens presentaran les més famoses històries de gats i ratolins: la rateta presumida, el senyor Don Gat, el ratolí Pérez, el gat amb botes, el Twist dels ratolins, baix d'un botó, el gat mimoso, etc.
Un espectacle participatiu amb música i cançons, objectes, ninots i sorpreses.
De 3 a 6 anys.
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà
UNA POMA UN POMER – Cia. De paper
3 i 5 de març 2022 - 10:00h i 12.00h

Un meravellós espectacle/concerte per a els/les mes xicotets/as amb un potent contingut visual i una excel·lent música i veu en directe.
A través de llibretes i cançons populars ens expliquen el cicle de la vida i l'increïble món de les plantes.
Aran li ha donat una mossegada a una poma i en el seu interior ha trobat un tresor, una xicoteta llavor que, amb l'ajuda de la terra i la pluja es convertirà en una bella pomera.
Un espectacle delicat per a gaudir dels xicotets detalls i de la poesia de les coses senzilles.
De 3 a 5 anys
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà i valencià.
EL FARO DE LOS COLORES – Cia. Ñas Teatro
11 de març de 2022 - 10:00h i 12:00h

«Una antiga llegenda conta que en una illa molt llunyana existeix un meravellós far la llum del qual canviava de color sense saber molt bé per què i que en el seu interior guarda una preuada fortuna.
Un manuscrit dona inici a un viatge ple d'aventures on els nostres protagonistes s'enfrontaran amb les seues pròpies emocions: la tristesa, l'alegria, la por o la calma seran alguns dels sentiments que aniran descobrint. Personatges reals es mesclen amb uns altres més fantasiosos en una acolorida posada en escena, que els portarà a descobrir el major tresor del món «conéixer-se a un mateix.»
Utilitzant marionetes ,projeccions, canvis de llum i música atraparan als xicotets traslladant-los cap a un món imaginari ple de sorpreses.
De 1r a 5é de primària
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà
LOS TRES CERDITOS – Cia. Teatro Arbolé
18 de març del 2022 - 10:00h

Tocinete és treballador i Porquet i Gorrinico són molt peresosos. Quan han de fer cadascun la seua pròpia casa per a amagar-se del llop, el primer es construeix una casa forta amb rajoles i ciment, mentre els altres per jugar i divertir-se només els dona temps a fer-se cases de palla i de fusta, amb el final que tots coneixem.
Teatre Arbolé ha adaptat al món dels titelles aquesta història, per tots coneguda, per a iniciar als més xicotets en el fet teatral.
La representació està elaborada amb titelles de taula i fils que es combinen amb els diàlegs dels personatges perquè parlen per si mateixos i canten senzilles i pegadizas cançons.
De 3 a 6 anys
En Sala La Carreta
EL REY MIDAS Y LAS METAMORFOSIS – Cia. El Ball de Sant Vito
25 de març de 2022 10:00h i 12:00h

Espectacle de titelles i música en directe que introdueix en els xicotets en el gran llibre de la mitologia clàssica: La Metamorfosi, del poeta Publio Ovidio Nasón, que ens parla de la transformació com a motor de l'univers comprat l'explicació mitològica del món amb la científica.
Objectes inútils cobren una vida inesperada per a contar-nos històries de Déus, reis, nimfes i herois. Un relat sorprenent i divertit en el qual el públic admirarà les metamorfosis del Rei Mides, Faetó, Eco o Narcís.
De 2n a 5é de primària
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà i valencià.
TIC,TAC, EL HÉROE DEL TIEMPO – Cía. Omar Alvarez
19 i 20 de maig del 2022 - 10:00 i 12:00

Cada matí, Tic Tac, un antic rellotge despertador, dona corda a la seua entranyable col·lecció de rellotges en l'interior dels quals s'atresoren i resguarden moments feliços.
Sobtadament, es veurà amenaçat en rebre un temptador obsequi de l'ambiciós Wifi, un moderníssim telèfon que, darrere de la seua innocent aparença, oculta interessos perillosos que complicaran la seua existència.
Un espectacle sense paraules, combina delicats titelles creats a partir d'objectes quotidians amb projeccions realitzades en stop-motion proposant una romàntica aventura plena d'emoció, humor i poesia visual.
De de 3r a 6é
En Sala La Carreta
Espectacle en castellà.
DOLPHIN I LA MAR DE PLÀSTIC – Cia. La Carreta Teatre
Del 4 al 7 d'abril 2022 - 10:00h. i 12:00h.

Aquesta és la història de Dolphin, bo en realitat és la història de Llibertat. A Llibertat el que més li agrada en el món és agafar la barca del seu avi i eixir a navegar, sentir la brisa marina, que li esguite l'espuma de les ones i perdre la seua mirada en l'horitzó blau.
En una de les seues escapades coneixerà a Dolphin, un personatge entranyable, juganer i divertit amb el qual estableix una bonica amistat.
Però un dia Dolphin no ve a jugar, alguna cosa ha ocorregut i està atrapat en el fons de la mar. Liber se submergeix per a ajudar al seu amic i es troba amb una realitat submarina que no podia imaginar.
Aconseguirà alliberar a Dolphin?, què farà Llibertat per a intentar canviar aquesta realitat?, com la podem ajudar?
Entre totes i tots buscarem respostes a aquestes i altres preguntes, i el final de la història l'haurem d'escriure junts. Ens acompanyes?
De 3 a 11 anys
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà i valencià.