Ací teniu un avanç del que serà: EDUCATEATRE, la nostra programació de teatre escolar. Ja podeu fer les vostres reserves per al pròxim curs 2022/2023, venen espectacles i companyies molt però que molt interessants.

Podeu realitzar les vostres reserves o consultes a través del nostre correu electrònic: educateatro@lacarretateatro.com o a través del telèfon: 615116729
I volíem agrair a tots els centres educatius i escoles infantils que aquest curs ens heu acompanyat i heu apostat per continuar acostant el teatre a l’escola.

Aquest nou curs esperem que seguim amb aquesta nova normalitat i puguem continuar gaudint de la cultura i del teatre.
Moltes gràcies i ens veiem en Sala La Carreta!

Próximo Evento
HALLOWEEN ES MÁGICO- Cia. El Mago Jose Mari
17 d'octubre del 2022 a les 10:00h i 12:00h

De la mà del nostre benvolgut amic i Mag José María Alcázar (Primer Premi Nacional de Màgia infantil), descobrirem un espectacle de màgia terroríficament divertit.
Un espectacle on ajudarà els/as xiquets/as a superar les seues pors a través de l'humor, el riure i la màgia.
Amb un mag molt poregós, on els xiquets/as participen creant personatges terrorífics, fantasmes, conjurs, carabasses i molta màgia.
Per a primària (de 6 a 9 anys)
En Sala La Carreta
Espectacle en castellà
TINA, LA BRUIXA FINA – Cia. La Fornal
 28 d'octubre de 2022 a les 10:00h i 12:00h

Tina, la bruixa Fina, és un espectacle 10, amb una gran posada en escena, combinant la música, el ball i amb una bonica moralitat: "Tot en aquesta vida requereix d'un aprenentatge per a aconseguir-lo, però si t'esforces i eres pacient aconseguiràs aconseguir els teus somnis."
Tina, una bruixeta molt espavilada, vol aprendre els secrets del seu ofici. Per a aconseguir-ho, compta amb l'ajuda del vell Tomassot, un bruixot adult i experimentat.
Un espectacle amb cançons, titelles, teatre negre, teatre d'ombres, una excel·lent dramatúrgia i actors componen un espectacle total.

Primaria (de 6 a 9 anys)
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en valencià i castellà
DOLPHIN I LA MAR DE PLÀSTIC – Cia. La Carreta Teatre
Del 21 al 24 de novembre del 2022 - A les 10:00 i 12:00

Una aventura submarina molt màgica duta a terme amb teatre negre i treball actoral. Sensible i educativa, que aborda la problemàtica dels plàstics en les mars i consciència a l'alumnat sobre la cura del medi ambient i el reciclatge, aportant idees entre tots/as.
Aquesta és la història de Dolphin i Llibertat. A Llibertat el que més li agrada en el món és agafar la barca del seu avi i eixir a navegar, sentir la brisa marina, que li esguite l'espuma de les ones...
En una de les seues escapades coneixerà a Dolphin, un personatge entranyable, juganer amb el qual estableix una bonica amistat. Però un dia Dolphin no ve a jugar, alguna cosa ha ocorregut, està atrapat en el fons de la mar. Lliber se submergeix per a ajudar al seu amic i es troba amb una realitat submarina que no podia imaginar. Aconseguirà alliberar a Dolphin?, què farà Llibertat per a intentar canviar aquesta realitat?, com la podem ajudar?

Primaria (de 6 a 11 anys)
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà i valencià.
ELS RATOLINS DE COLORS – Cia. Teatro La Estrella
25 de novembre del 2022 - 10:00h i 12:00h

Els ratolins de colors és un espectacle que fomenta la lectura, el treball l'equip i la col·laboració, que potencia la creativitat a través de la invenció d'històries, el respecte a la diversitat i als sentiments dels altres, així com la defensa del medi ambient.
La protagonista d'aquesta història "Pardaleta", deixa volar la seua imaginació i ens contarà una història inventada per si mateixa inspirant-se en dos llibres que l'apassionen:
El Monstre de colors i el Ratolí Fréderick, el resultat serà un bonic conte sobre ratolins de colors i sobre els seus sentiments. Un espectacle que us emocionarà i us divertirà.
Dut a terme amb titelles de vareta i fil, de guant, combinant la tendresa i l'humor.

Infantil (de 3 a 5 anys)
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en valencià i castellà
EL SOL I EL GIRA-SOL – Cia. La Carreta Teatre
Del 23 al 26 d'gener de 2023 - 10:00h i 12:00

Un espectacle sensible i divertit, amb la màgica tècnica del teatre negre i amb moltes cançons. Una proposta que ens parla sobre la diversitat, l'acceptació i la integració d'un dels seus personatges, sent aquest diferent a la resta.
Hi havia una vegada una família de Gira-sols que vivien feliços en un bell prat. Tots els gira-sols eren encantadors: alegres, juganers, tots…. menys un.
Hi havia un gira-sol que no reia mai, no xarrava amb ningú i que sempre pensava en les seues coses.

Infantil (de 2 a 5 anys)
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà i valencià
EL TRAPITO VIAJERO- Cia. La Gotera de Lazotea
27 de gener de 2023 - 10:00h i 12:00h

El trapito viatger, és un conte entranyable, ple de cançons, diàlegs i música en directe que submergeix a els/as xiquets/as en un món de viatges, aventures, on anem en cerca d'allò que anhelem i d'allò a què sentim inclinació i és molt important per a nosaltres/as.
A Trapito, un tros de llençol triat per la Mara per a ser el seu acompany  inseparable, un dia el perd. Trapito sap que Mara ho necessita i él la necessita a ella, así que decideix anar a buscar-la seguint els seus records. Aquests ho portará des d'un lloc molt fred com és el Pol i a un lloc molt càlid com la Sabana. Però aún li queden records per a seguir buscant-la.
Infantil ( de 3 a 5 anys)
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà
PAN – Cia. Teatro Plus
10 de febrer de 2023 - 10:00h i 12:00h

PA! És una història que ens parla de descobrir el món a través dels quatre elements: terra, aigua, aire i foc.
A través de les marionetes, les llums i les formes i sense utilitzar la paraula, ens compten com és el cicle de la vida, des d'una llavor, fins a transformar-se en un ésser, que recorre el seu camí ple d'aventures per a trobar els seus somnis.
PA! En moldre les llavors, ix la farina i en afegir aigua naix la massa de pa. La massa vol ser algú. "El Pa és vida, la vida és Pa"
Infantil (de 3 a  5 anys)
En Sala La Carreta
Espectacle sense paraules
DO, RE, MI, MOZART JUEGA AQUÍ – Cia. Cachirulo
24 de febrer de 2023 - 10:00h i 12:00h

A través d'aquest espectacle els/as xiquets/as descobriran la vida i la música de Mozart i el seu procés creatiu sent un compositor precoç i on a través dels jocs dels titelles l'alumnat gaudirà de les peces mes curioses de Mozart.
Amb marionetes de fil tallades en fusta, que llueixen els seus elegants moviments en un retaule barroc. Un espectacle divertit, dinàmic, on recreen el món de la imaginació i la creativitat.
Una invitació de l'emperador convoca al xiquet Mozart a tocar a palau. Això desperta l'enveja i la desconfiança del mestre de cambra que intentarà impedir la celebració del concert.
Però aquest xiquet, vivaç i alegre, l'anirà seduint amb la seua genialitat musical, incorporada en els seus jocs i quefers quotidians.
Infantil (de 3 a 5 anys)
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà
EL HADA HERMOSINDA – Cia. Los Claveles
10 de març de 2023 - 10:00h i 12:00h

La fada Hermosinda és un espectacle divertit i entranyable, on la protagonista ajuda i aporta màgiques solucions als problemes de cadascun dels diferents personatges que van apareixent. A través de simpàtics titelles de guant i taula, amb cançons i música en directe, descobrirem a aquesta fada tan especial.
Hermosinda és una fada, però no una fada a l'ús. La seua vareta és de cartó i a vegades no dona els resultats esperats. Són molts els amics que la visiten amb l'esperança que puga ajudar-los.
Els problemes a solucionar no són qualsevol cosa. Botons té por al dolor i no sap que fer quan una punxa del cactus de la seua avieta es clava en el dit gros del peu. Zanahorio no sap menjar, les chuches i les llepolies ho tornen boig i acudeix a Hermosinda buscant una solució.
Colchón no pot dormir, la foscor no és la seua amiga. Però el vaig donaŕa avança i Hermosinda aquestá cansada. Sense esperar-ho dorm plàcidament...però que somien les fades?
Infantil (de 3 a 5 anys)
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà.
LA RATITA PRE-SUMIDA – Cia. Los Titiriteros de Binéfar
24 de març de 2023 - 10:00h i 12:00h

Aquesta Rateta pre-sumida és una nova adaptació del conte clàssic, on els Titellaires de Binèfar ens conviden a reflexionar sobre les necessitats fictícies i estereotips marcats per la societat actual a través de l'excés de consum, amb una clara reivindicació feminista i posant en valor l'amistat.
Música i cançons en directe, titelles, màscares i joguets dels anys seixanta, mantenen l'essència d'aquesta companyia que sempre ens regala moments divertits i inoblidables combinant el folklore i rescatant històries i autors de la cultura popular.
Un munt d'animals volen casar-se amb la rateta: un ànec, el ruc, el gos, el porc i el gall, però la Rateta els rebutja. L'astúcia del gat, ens sorprendrà amb un final molt inesperat.
Infantil i primária (de 4 a 8 anys)
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà
DOLPHIN I LA MAR DE PLÀSTIC – Cia. La Carreta Teatre
Del 24 al 26 d'abril de 2023 - 10:00h i 12:00h

Una aventura submarina molt màgica duta a terme amb teatre negre i treball actoral. Sensible i educativa, que aborda la problemàtica dels plàstics en les mars i consciència a l'alumnat sobre la cura del medi ambient i el reciclatge, aportant idees entre tots/as.
Aquesta és la història de Dolphin i Llibertat. A Llibertat el que més li agrada en el món és agafar la barca del seu avi i eixir a navegar, sentir la brisa marina, que li esguite l'espuma de les ones...
En una de les seues escapades coneixerà a Dolphin, un personatge entranyable, juganer amb el qual estableix una bonica amistat. Però un dia Dolphin no ve a jugar, alguna cosa ha ocorregut, està atrapat en el fons de la mar. Lliber se submergeix per a ajudar al seu amic i es troba amb una realitat submarina que no podia imaginar. Aconseguirà alliberar a Dolphin?, què farà Llibertat per a intentar canviar aquesta realitat?, com la podem ajudar?

Primária (de 6 a 11 anys)
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà i valencià
PETIT FLEUR – Cia. Alauda Teatro
28 d'abril de 2023 - 10:00h i 12:00h

Petite Fleur és un espectacle d'humor, molt divertit, on es fa ús d'instruments musicals, objectes, malabars i marionetes.
Una obra en la qual el protagonista "un pallasso excèntric" resol totes les dificultats amb les quals entropessa amb una genialitat sorprenent, resultat de la immensa innocència amb la qual les afronta.
A través d'aquest personatge, que perd el componiment còmicament de l'adult, "el món s'acosta al xiquet/a i pot arribar a entendre-ho"
Primària (de 6 a 11 anys)
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà
VICENT, EL PIRATA VALENT – Cia. La Carreta Teatre
Del 02 al 05 de maig de  2023 - 10:00h i 12:00

Un màgic espectacle que narra l'aventura imaginària d'un xiquet que complix el major dels seus somnis, ser pirata i viatjar al fons del mar.
Una proposta plena de màgia i il·lusió aconseguida amb la tècnica de teatre negre i la llum ultravioleta.
Una apassionant aventura plena de poètica visual i una fantàstica banda sonora que convertix el nostre muntatge en un espectacle per als sentits.
"Pasen i vegen, màgia i fantasia caminen de la mà en VICENT, EL PIRATA VALENT".

Infantil (de 2 a 5 anys)
En Sala La Carreta
Espectacle disponible en castellà i valencià