BRASIL – LAMPIÓN Y MARÍA BONITA – Cía. Mosaico Cultural

II FESTIVAL IBEROAMERICÀ DE TEATRE DE TITELLES, OBJECTES I VISUAL “CALENDURETA”

Us presentem a Mosaic Cultural,des del Brasil,  una productora d’art que desenvolupa expressions sense fronteres entre música, poesia i teatre animat. Des de 2010, realitza gires per tots els estats brasilers, així com en importants festivals internacionals de l’Uruguai, l’Argentina, Portugal, Espanya, França i Anglaterra. Una celebració de l’art com a canal d’expressió i transformació social.

La història de Lampión i María Bonita és una història d’amor de les quals agraden.

Ell era un cangaçeiro, raça de bandolers que es va donar en el sertão, una zona àrida del nord-est brasiler. No eren simples lladres, els cangaçeiros reivindicaven una revolució popular i un canvi en la societat, buscant justícia, una història eterna d’amor i guerra.

Aventures, batalles, miracles i molt coratge. Lampión i Maria Bonita és l’espectacle commemoratiu dels 10 anys del Grup Cultural Mosaic.

Un divertit teatre de marionetes amb dones valentes, homes guerrers, miracles, fantasmes, injustícies i altres bogeries molt brasileres!

Espectacle en castellà

Vídeo promocional: https://youtu.be/sujnryntsnq

11 de maig de 2024- 18:00h

Dirigit per a púbic familiar, recomanat a partir de 6 anys

Aconseguix el teu abonament per al festival: tria 5 espectacles familiars de les companyies internacionals per tan sols 20 € o el teu abonament per a 3 espectacles per tan sols 15 €, trucant al telèfon: 681 194 964  

Previ a este espectacle, a les 17:00h. tindrà lloc un Taller de Construcció de Titelles en família, gratis amb la teua entrada, sota prèvia reserva de la teua plaça cridant al: 681 194 964  (places limitades)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *