LA GRANJA – Cia. Teloncillo Teatro

II FESTIVAL IBEROAMERICÀ DE TEATRE DE TITELLES, OBJECTES I VISUAL “CALENDURETA”

Ací comença l’II Calendureta i estem plens d’emoció de tot el que està per vindre, i no podíem començar millor que amb la companyia val·lisoletana Teloncillo, on en 2013 els van reconéixer la seua trajectòria amb el Premi Nacional d’Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut. En 2018 van complir 50 anys d’activitat teatral i des de fa quasi 30 anys, els seus projectes artístics estan dedicats en exclusiva als xiquets i xiquetes.

La Granja va guanyar el premi al millor espectacle per a la Primera Infància en FETEN 2018. Finalista dels Premis MAX 2019.

Passarem un dia sencer en La Granja, des de l’alba fins a la caiguda de la vesprada amb els animals, les seues veus i els seus sons i el camp i els seus productes com a base essencial d’una alimentació sana. Per a amanir comptarem amb un ram de sorpreses, sons, caixes, instruments, silenci i màgia. Què va ser primer, l’ou o la gallina?.

Cançons i música en directe, sobre poemes de: Marieta Moneder, Gloria Fuertes, Alicia Herreros, María Elena Walsh i Antonio Gómez Yebra.

Espectacle en castellà

Vídeo promocional: https://vimeo.com/260734344

26 i 27 d’abril de 2024 – 18:00h

Dirigit per a públic familiar, recomant a partir de 2 anys

Aconseguix el teu abonament per al festival: tria 5 espectacles familiars de les companyies internacionals per tan sols 20 €
o el teu abonament per a 3 espectacles per tan sols 15 €, trucant al telèfon: 681 194 964

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *