MÉXICO – EL PRINCIPITO – Cia. Susy López Títeres

 

 

II FESTIVAL IBEROAMERICÀ DE TEATRE DE TITELLES, OBJECTES I VISUAL “CALENDURETA”

La companyia Susy López ens visitarà des de Mèxic, una companyia multidisciplinària, que des de 2003 porta realitzant labors de docència, impartint tallers, i participant en festivals i gires tant per la República Mexicana com a l’estranger. També realitzen intercanvis artístics amb companyies d’altres països com el Brasil i Croàcia.

Ens acompanyaran amb el seu espectacle El petit príncep, el més famós dels clàssics literaris, dut a terme amb diferents tècniques de titelles de fil, guinyol, manipulació directa, titella, bocón, vareta, ombres xineses i amb les mans.

Una encantadora reflexió sobre la cerca de la felicitat, l’amistat i l’amor. Que no ens ve malament un recordatori que l’essencial, és invisible als ulls.

Un xicotet i angelical homenet es troba amb una pilot enmig del desert per a compartir afectes i experiències. Mai més tornaran a veure’s, però no importa, l’essencial s’ha gravat en els seus cors per sempre…

A tots els que siguen xiquets de cor… que es divertisquen!

Espectacle en castellà

10 de maig de 2024 – 18:00h

Dirigit per a públic familiar, recomanada a partir de 4 anys

Aconseguix el teu abonament per al festival: tria 5 espectacles familiars de les companyies internacionals per tan sols 20 € o el teu abonament per a 3 espectacles  per tan sols 15 €, trucant al telèfon: 681 194 964  

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *