PERÚ – PEPO Y PEPE – Cía. Ana Santa Cruz y Desguace Teatro

II FESTIVAL IBEROAMERICÀ DE TEATRE DE TITELLES, OBJECTES I VISUAL “*CALENDURETA”

Des del Perú ve la companyia d’Ana Santa Cruz, formada des del 2009, on porta creant espectacles unipersonals en el camp del Teatre de titelles i on té una àmplia trajectòria, oferint espectacles especialment dedicats al públic familiar. És fundadora del grup La meua Casa Encantada, havent realitzat exitosos muntatges per a xiquets i xiquetes. Pepo i Pepe és una coproducció amb la companyia Sevillana Desguace Teatro formada en el 2001 per Gema Rancaño i Tomás Pombero, i des de llavors han produït desenes d’espectacles per a públic familiar i per això els ha portat a guanyar nombrosos premis.

Pepo i Pepe és: «Una història d’amistat intergeneracional on l’edat i la imaginació es creuen en el destí»

Pepo és un xiquet de 8 anys a què li agrada jugar amb el seu patinet nou i la seua col·lecció de caragols de mar: “Moltes vegades visitaré al meu amic Pepe però no és un xiquet com jo; ell té… umm…. no sé quants anys té perquè a vegades em diu que té més anys que Matusalén i jo no conec a eixe senyor. Hauré d’esperar al seu aniversari. Em fa riure. Amb Pepe jugue molt i també em llig els seus llibres i jo li compte les meues coses, encara que a vegades em diu que li pose el cap com un bombo. Bé, espere que em continues coneixent i que també siguem amics i amigues. Adeu, que he de visitar a Pepe…”.

Espectacle en castellà

Vídeo promocional: https://www.youtube.com/watch?v=xkws5appjx4

12 de maig de 2024 – 12:00h

Dirigit per a públic familiar, recomanat a partir de 5 anys

Aconseguix el teu abonament per al festival: tria 5 espectacles familiars de les companyies internacionals per tan sols 20 € o el teu abonament per a 3 espectacles  per tan sols 15 €, trucant al telèfon: 681 194 964  

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *