REINO UNIDO – LA MUÑECA VIAJERA – Cía. String Theatre

  II FESTIVAL IBEROAMERICÀ DE TEATRE DE TITELLES, OBJECTES I VISUAL “CALENDURETA”

Inspirat en un fet ocorregut en la vida de Franz Kafka, este espectacle acompanya en les seues aventures a Lottie, una valenta i curiosa nina que es deixa portar per una ràfega de vent i emprén un viatge al voltant del món per a trobar el seu propi destí. Esta història explora temes com la identitat, l’amistat i la llibertat. Una meravellosa proposta amb titelles de fil, de guant i teatre d’ombres. Amb una manipulació excel·lent, dolça i delicada, un espectacle que emociona, divertit, pura poesia visual. Este espectacle és gestual i conté xicotetes frases en anglés amb subtítols en castellà, de totes maneres per als xiquets que encara no saben llegir, no és impediment perquè en ser tan visual el van ha entendre perfectament.

String és una companyia londinenca fundada en 2010 formada per Stan Middleton i Soledad Zarate. Presenta produccions de marionetes de fils llargs creant un món on elles es convertixen en els principals personatges sobre l’escenari, ja que els titellaires les operen fora de la vista del públic. La falta de presència humana en l’escenari permet als artistes transformar un pequeño espai en un món nou amb el seu propi sentit d’escala i profunditat.

Amb els seus espectacles han girat per països de tot el món com l’Argentina, Bòsnia i Hercegovina, Xile, Corea del Sud, França, Hungría, l’Índia, Indonèsia, Itàlia, Sèrbia, Espanya, Romania, Suïssa, Tunísia, Turquia, l’Uruguai, el Regne Unit i Rússia. En 2017 van rebre el premi Harlequin del Bristish Puppet and Model Theatre Guild per aprofundir en l’art de la marioneta.

Vídeo promocional: https://www.youtube.com/watch?v=ao0pl-1f4wg&t=1s

12 de maig de 2024 – 18:30h

Dirigit per a públic familiar, recomanat a partir de 5 anys

Aconseguix el teu abonament per al festival: tria 5 espectacles familiars de les companyies internacionals per tan sols 20 € o el teu abonament per a 3 espectacles  per tan sols 15 €, trucant al telèfon: 681 194 964  

Previ a este espectacle, a les 17:00h. tindrà lloc un Taller de Construcció de Titelles en família, gratis amb la teua entrada, sota prèvia reserva de la teua plaça cridant al: 681 194 964  (places limitades)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *