URUGUAY- TRAPOS – Cia. Coriolis Teatro

II FESTIVAL IBEROAMERICÀ DE TEATRE DE TITELLES, OBJECTES I VISUAL “CALENDURETA”

Des de l’Uruguai ve la companyia Coriolis, fundada en 2014 amb el propòsit d’investigar, experimentar i produir espectacles de teatre visual i d’objectes. Ens visiten amb el seu espectacle Trapos, una meravellosa obra sense text, que apel·la a la neciesa sobre la fragilitat humana i l’amistat; a través de l’humor, la música i la poesia visual. Una forma sincera, atractiva i optimista de tractar el tema de la mort, captivant l’atenció de majors i xicotets.

Tres octogenaris i un gos sense escrúpols són partícips de situacions on han de lluitar per conviure en harmonia (o no). Un personatge peculiar que els observa, aguaita i confronta durant tot l’espectacle intentant atrapar-los i portar-los.

Els ancians i el gos intenten evadir-la, fugir-li, ignorar-la i confrontar-la per a poder seguir. 

Espectacle sense paraules/ titelles de taula i objectes

Vídeo promocional: https://www.youtube.com/watch?v=l6f9kbi3ljw

04 de maig de 2024 – 18:00h

Dirigit per a públic familiar, recomanat a partir de 4 anys

Aconseguix el teu abonament per al festival: tria 5 espectacles familiars de les companyies internacionals  per tan sols 20 € o el teu abonament per a 3 espectacles  per tan sols 15 €, trucant al telèfon: 681 194 964  

Previ a este espectacle, a les 17:00h. tindrà lloc un Taller de Construcció de Titelles en família, gratis amb la teua entrada, sota prèvia reserva de la teua plaça cridant al: 681 194 964  (places limitades)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *